| Mp3NehRi.Com | Müziğin Tek Adresi | Mp3 | Video Klip | Film | bedava, ucretsiz, mp3, film, full, indir, download, muzik, dinle, sarki sozu  

Go Back   | Mp3NehRi.Com | Müziğin Tek Adresi | Mp3 | Video Klip | Film | bedava, ucretsiz, mp3, film, full, indir, download, muzik, dinle, sarki sozu > .·[ GÜNDEM ]·. > Magazin Haberleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Sosyal Gruplar Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
Alt 02-24-2010, 08:53 PM   #1
Gölgeli66
Kıdemli Üye

Gölgeli66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 9
Gölgeli66 is on a distinguished road
Standart Hülya: Gay Misin Ata?

Haftanın Diyaloğu Bir Kez Daha Habertürk'teki "Hülya Avşar Soruyor" Programından Çıktı.

Yüksel Aytuğ/ Sabah

işte sunucu Hülya Avşar ile konuğu Ata Demirer arasındaki o şaşırtıcı muhabbet:

HÜLYA: Niye sağ kulağını da deldirdin küpe için? Hani var mı öyle bir şey? Sağ kulağa takılınca gay, sol kulağa takılınca normal mi demek oluyor?

ATA: Yok ya? Sağ kulak tıkanmıştı. Abartma!..

HÜLYA: Peki sen gay misin, normal mi?

ATA: ya normalim tabii ki de normal ne yani? Tercihim heteroseksüel. Üniversite zamanında vardı öyle sağ küpe, sol küpe filan muhabbeti. Lakin benim sağ taraf tıkanmış. Belediyeyi aradım, gelecekler yarın açmak için. (Kahkahalar)

HÜLYA: Yani sağa takanlar gay mi oluyorlar? Sola takınca normal erkeğim mi demek? Sen sola takmışsın da... ATA: Sağ tıkalı olmasa ona da takarım.

HÜLYA: Yani ikisine birden takarsın...

ATA: Evet, ikisine de takarım.

HÜLYA: Yani hem gay, hem erkeğim...

ATA: Şakacııı!.. (Hülya Avşar gülmekten masanın üzerine kapanıyor...)

HÜLYA: Vallahi billahi bunlar var.

ATA: ya zaten sevgilim yok. Şimdi bir de kafa karıştırıyorsun. iyice düşüreceksin piyasayı... Bitirdin sen beni ya... Kapat şu programı gideyim. Cuma günü filmim var benim yaa...
Gölgeli66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

« önceki Konu | sonraki Konu »
Seçenekler
Stil