Mp3Nehri: Müzigin Yeni Adresi |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Admin
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Muazzez Ersoy - Kraliçeden Nostalji Muazzez Ersoy - Alismisim Bir Kere Muazzez Ersoy - Arkadas Muazzez Ersoy - Babuba Muazzez Ersoy - Ben Kalbini Bilmezmiyim Muazzez Ersoy - Bos Cerceve Muazzez Ersoy - Gitti Gidiyor Muazzez Ersoy - Gozlerimden Yuzun Muazzez Ersoy - Gurbet Kuslari Muazzez Ersoy - Huma Kusu Muazzez Ersoy - Ilk Goz Agrisi Muazzez Ersoy - Mavi Gozler O Bicim Muazzez Ersoy - Seni Kalbimden Kovdum Muazzez Ersoy - Seytana Uyduk Muazzez Ersoy - Yazimi Kisa Cevirdin Muazzez Ersoy - Yunus Gibi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Muazzez Ersoy - Herseyim Sensin Muazzez Ersoy - 02 - Kal Bu Gece Muazzez Ersoy - 03 - Seninle Muazzez Ersoy - 04 - Sen Beni Cok Ararsin Muazzez Ersoy - 05 - Cemre Muazzez Ersoy - 06 - Gulen Gozlerin Muazzez Ersoy - 07 - Sen Olmasaydin Muazzez Ersoy - 08 - Once Sen Unut Muazzez Ersoy - 09 - Sevenler Mesut Olmaz Muazzez Ersoy - 10 - Herseyim Sensin Muazzez Ersoy - 10 - Yalniz Birakip Gitme Muazzez Ersoy - 11 - Derdimden Anlayan Yok Muazzez Ersoy - 12 - Sensizlik Muazzez Ersoy - 13 - Potpori [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Muazzez Ersoy - Nankor Muazzez Ersoy - 01 - Gozlerime Bakta Soyle Muazzez Ersoy - 02 - Kim Arar Muazzez Ersoy - 03 - Kum Tanesi Muazzez Ersoy - 04 - Giden Yanacak Muazzez Ersoy - 05 - Ikimiz Gibi Muazzez Ersoy - 06 - Nankor Muazzez Ersoy - 07 - Uzlasalim Muazzez Ersoy - 08 - Haberin Var Mi Muazzez Ersoy - 09 - Felekten Bir Gece Muazzez Ersoy - 10 - Unutamazsin Muazzez Ersoy - 11 - Kim Arar (Instrumental) [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Muazzez Ersoy - Seni Seviyorum Muazzez Ersoy - 01 - Seni Seviyorum Muazzez Ersoy - 02 - Emanetim Muazzez Ersoy - 03 - Aska Davet Olmaz Muazzez Ersoy - 04 - Gitmi Desem Muazzez Ersoy - 05 - Seni Terkediyorum Muazzez Ersoy - 06 - Nar Tanem Muazzez Ersoy - 07 - Allah Var Muazzez Ersoy - 08 - Sasirma Muazzez Ersoy - 09 - Dert Bende Derman Sende Muazzez Ersoy - 10 - Cok Gec Olmadan Muazzez Ersoy - 11 - Ruyalarda Bulusuruz Muazzez Ersoy - 12 - Alisirim Muazzez Ersoy - 13 - Deymen Benim Gonlume Muazzez Ersoy - 14 - Deli Gibi Sevdim Muazzez Ersoy - 15 - Unutama Beni Muazzez Ersoy - 16 - Seni Seviyorum (Enst.) [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Muazzez Ersoy - Senin İçin Muazzez Ersoy - 01 - Senin Icin Muazzez Ersoy - 02 - Hatirla Muazzez Ersoy - 03 - Gor Gor Muazzez Ersoy - 04 - Yalanci Gul Muazzez Ersoy - 05 - Pera Palas Muazzez Ersoy - 06 - Son Kararim Muazzez Ersoy - 07 - Yalanmi Muazzez Ersoy - 08 - Belli Degil Muazzez Ersoy - 09 - Sasirmisim Muazzez Ersoy - 10 - Hic Farketmez Muazzez Ersoy - 11 - Geceleri Muazzez Ersoy - 12 - Susma [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Muazzez Ersoy - Sensizlik Bu
Muazzez Ersoy - 01 - Sensizlik Bu Muazzez Ersoy - 02 - Yasiyorum Seninle Muazzez Ersoy - 03 - Anlastikmi Muazzez Ersoy - 04 - Dur Bitmedi Muazzez Ersoy - 05 - Uzaktasin Uzak Muazzez Ersoy - 06 - Oyle Olmaz Boyle Olur Muazzez Ersoy - 07 - Benim Ol Muazzez Ersoy - 08 - Benim Sende Gonlum Var Muazzez Ersoy - 09 - Bir Yangin Sonrasi Muazzez Ersoy - 10 - Simdi Bu Ayrilik Nereden Cikti Muazzez Ersoy - 11 - Al Atimi Surerim Muazzez Ersoy - 12 - Iste Seni Seven Benim Muazzez Ersoy - 13 - Gidecegim Gurbet Eldir [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Muazzez Ersoy - Seven Olmazki Muazzez Ersoy - 01 - Senin Icindi Muazzez Ersoy - 02 - Seven Olmazki Muazzez Ersoy - 03 - Basimin Tatli Belasi Muazzez Ersoy - 04 - Dertli Ud Muazzez Ersoy - 05 - Karlar Duser Muazzez Ersoy - 06 - Bana Olan Askin Muazzez Ersoy - 07 - Kusmeyin Geceler Muazzez Ersoy - 08 - Sarsam Diyorum Muazzez Ersoy - 09 - Ne Istedin Ne Verdin Muazzez Ersoy - 10 - Hatirlarmisin Muazzez Ersoy - 11 - Icimdeki Ozlemi Muazzez Ersoy - 12 - Boluk Boluk Turna Gecer Muazzez Ersoy - 13 - Benim Yarim Gelisinden Bellidir [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Muazzez Ersoy - Nostalji Serisi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 1 Kalbimi Kıra Kıra Yollar Uzak Gelemedim Adını Anmayacağım Bir Bahar Akşamı Söyleyin Yıldızlar Sevemedim Karagözlüm Bir Fincan Kahve Olsam Bir Rüzgardır Gecenin Matemini Pişman Olurda Bir Gün Kıskanırım Seni Ben Kader Böyle İmiş Bağdat Yolu Potpori [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 2 Severek Ayrılalım Kollarında Öleyim İntizar Aşkın Kanunu Kadehinde Zehir Olsa Kader Diyemezsin Sabır Taşı Aşkla Başım Hoş Değil Dert Ortağım Benim Beklenen Şarkı Gözleri Aşka Gülen Sevmekten Kim Usanır Ben Küskünüm Feleğe Sus Sus Sus Unutamam Seni Kahverengi Gözlerin Senede Bir Gün Sen Bir Yana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 3 Kulakların Çınlasın Oyun Bitti Ayrılmalıyız Artık Sevemez Kimse Seni Eskidendi O Zor Dostum Zor Kırılsın Ellerim Ayrılık Kolay Değil Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan Sesinde Şarkısı At Kadehi Elinden Dumanlı Dumanlı Samanyolu Aşkımız Bir Roman Ellerim Böyle Boşmu Kalacaktı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 4 Leylakların Altında Unutursun Diye Yeşil Ördek Gibi Nasıl Geçti Habersiz Bir Cennettir Bu Dünya Artık Mum Yakta Ara Hayat Harcadın Beni Dayanılmaz Bir Çile Kim Derdiki Biz Ayrılacağız Bu Ne Sevgi Ah Dalgalandımda Duruldum Aşığım Aşık [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 5 Veda Busesi Benimde Canım Var O Ağacın Altı Merak Etme Sen Bitmeyen Çile Bilemezsinki Karlı Bir Kış Günü Falcı Sen Bensiz Ben Sensiz Sigaramda Duman Duman Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında Sokağın Ardındayım Benim Gözüm Sende Hasta Ettin Beni [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 6 Hicaz Humayun Peşrev Ah Yine Neşe-i Muhabbet Gönlüm Yaralı Yeşil Gözlerini Ufkuma Gerki Yollarına Gül Döktüm Belki Bir Sabah Geleceksin Unut Beni Yemenimde Hare Var Ölürsem Yazıktır Yanıyormu Yeşil Köşkün Listesi Seni Kırda Görmüşler Bir Tatlı Tebessüm Batan Gün Kana Benziyor Şu Dağları Delmeli Agora Meyhanesi Elbet Birgün Buluşacağız Arım Balım Peteğim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 7 Agora Meyhanesi Elbet Bir Gün Buluşacağız Arım Balım Peteğim Yazık Olacak Sen Ne Biçim Sevgilisin Bir Zamanlar Bir Yar Vardı Kadere Bak Dargın Ayrılmayalım Hatırla Ey Peri Ne Zaman Geleceksin Gurbet O kadar Acı ki Civelek [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 8 Can Bedenden Çıkmayınca Reyhan Firuze Duydumki Unutmuşşun Unuttun Beni Zalim Kaderimin Oyunu Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar Sevilde Sevme Nisan Yağmuru Sen Gözlerimde Bir Renk Kışlada Bahar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 9 Son Ümidimde Bitti Çok Geceler Bekledim Tel Tel Taradım Zülfünü Klarnet - Kanun Taksimi Gönül Aşkınla Kalenin Bedenleri Klarnet Taksimi Beklerim Her Gün Bu Sahillerde Adanın Yeşil Çamları Akasyalar Açarken Keman Taksimi Menekşe Gözler Hülyalı Ayva Çiçek Açmış [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 10 Güz Gülleri Bir Garip Yolcuyum Bir Teselli Ver Güller Ağlasın İkimiz Bir Fidanız Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz Gülüm Benim Aşkımıza Ağlıyorum Gönlümün Sultanısın Şu Dağlarda Kar Olsaydım Köprüden Geçti Gelin Çayelinden Öteye Oy Oy Emine Mısırı Kuruttunmu [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 11 Artık Sevmeyeceğim Yağmur Böyle Ayrılık Olmaz Gündüzüm Seninle Aşkın Bahardı Son Mektup Tanbur Taksimi Dağlar Dağlar Kanun Taksimi Elveda Meyhaneci Albümdeki Resimler Körfezdeki Üç Beş Güzel Meyhanelerde Akşam Olunca Tabancamın Sapını [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Nostalji - 12 Ney - Kemençe Taksimi Ayrılık Yaman Kelime İncecikten Bir Kar Yağar Leyla Bir Özgecandır Kanun Taksimi Benzemez Kimse Sana Odasına Girdim Fincan Elinde Bir Demet Yasemen Şarkılar Seni Söyler Biz Çamlıcanın Üç Gülüyüz Klarnet Taksimi Söyleyemem Derdimi Adalardan Bir Yar Gelir [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Şifreleri : HAZAN
|
|
| Sponsor Reklamlarimiz | |
| |
|
|
#2 |
|
Çömez Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
linkler nerede???
|
|
|
|
| |
|
|
#3 |
|
Admin
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
dostum hazan download olan resme tikla sonra sayfanin load ypamasini bekle linkler gorulecek hepsi rapid zaten
|
|
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|