Mp3Nehri: Müzigin Yeni Adresi |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ali Aslan-Ah Gönlüm
[Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ali Aslan-Dön Hayırsız [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ali Aslan-Geri Ver Bana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ali Aslan-Harcama Beni [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ali Aslan-Seni Unutacağım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ali Aslan-Yasaksın Bana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Bahar-Ayrılalım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Bahar-Ayırmayın Yari Benden [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Bahar-Askerde Şimdi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Bahar-Gelsin Ecelim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Bahar-Hayırsız Sevgilim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Bahar-Kahrettin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Bahar-Seni Nasıl Unutayım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Burak Caner-Ağlama Sevdam [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Burak Caner-Bir Rüyasın Sen [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Burak Caner-Gecenin Bir Yarısı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Burak Caner-Seven Olmaz Ki [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Burak Caner-Unutamam [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cemal Çakı-Ayrılık [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cemal Çakı-Can Askerim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cemal Çakı-Gençliğim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cemal Çakı-Gidersen [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cemal Çakı-İnkar Edemezsin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cemal Çakı-Sen Değilmisin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cemal Çakı-Unutmak Ne Zormuş [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Ağlamam Ondan [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Aklımda Gözlerin Kaldı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Aşkımsın Sen [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Ateşe Düşmüşüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Aynı Sahilde [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Ben Bilirim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Bu Şarkı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Bu Şehirden Gidiyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Daha Yokluğunun İlk Akşamında [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Esirin Oldum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Farketmez Artık [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoglu-Gece Olunca [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Gittin Gideli [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Huzurum Yok [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Kaderimsin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Küllenen Aşk [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Liselim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Okul Yılları [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Sana Benzemeyen Birini Sevdim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Sana Gelirim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Sen İstedin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Seviyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Sevmek Kim Sen Kimsin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Sevmek Yetmez Mi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Sevmeyeceğim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Söyleyemedim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Şanssızım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Tanrı İstemezse [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Yalancı Bahar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Utanmasam Ağlarım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Yasak Aşk [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Cengiz Kurtoğlu-Yıllarım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Fırat Kaba-Ayrılmam [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Fırat Kaba-Elveda [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Fırat Kaba-Gel Bana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Fırat Kaba-Küskünüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Gökhan Güney-Aramızda Dağlar Mı Var [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Gökhan Güney-Bir Seni Düşündüm Bir De Kendimi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Gökhan Güney-Meleğimsin Sen [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Gökhan Güney-Melek Yüzlüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Gökhan Güney-Unutamadım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Gökhan Güney-Yaşadıkça [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Gökhan Güney-Yazık Sana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Bana Söyleyin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Gidemezsin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Hesabını Kim Soracak [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Karanlık Sokaklar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Sana Yandım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Sevmedim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Şaka Geliyor [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Utan [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Yalan [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Güçlü Soydemir-Yanımda Olsaydın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Demirtaş-Ağla Gözlerim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Demirtaş-Benim Gibi Sevdilermi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Demirtaş-Gidiyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Demirtaş-Son Dileğim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Taşıyan-Ağlama Dayanamam [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Taşıyan-Davacıyım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Taşıyan-Doktor [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Taşıyan-Gözün Sevem [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Taşıyan-Gözünü Toprak Doyursun [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hakan Taşıyan-Kavgam Var Kaderle [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hasan Keşkek-Arkadaşım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hasan Keşkek-Aşka Tövbeler Olsun [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hasan Keşkek-Bırakın Gitsin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hasan Keşkek-Değmezmiş Sana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Hasan Keşkek-Gidecek Bir Gün [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İbrahim Bala-Ah Deli Gönlüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İbrahim Bala-Gelemez Misin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İbrahim Bala-Kurtulsam [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İbrahim Bala-Sahte Dostlar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İbrahim Bala-Topraktan Bedene [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İskender Ulus-Seni Beklerim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İskender Ulus-Seni Sevdim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İskender Ulus-Terk Edemem [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] İskender Ulus-Verin Benim Sevdiğimi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kader-Ayrılığa Boyun Eğdik [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kader-Dertli Dertli [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kader-Sevmek Günahsa Eğer [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kader-Seviyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kader-Sevmiyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kader-Sonunda Kaybeden Yine Ben Oldum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kader-Vefasız [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kader-Yaşayamam Ki [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-Allahım Al Onun Aşkını Benden [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-Başımıza Gelene Bak [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-Can Veriyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-Gidişin Ecelim Olsada [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-İmkansız [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-Karagözlüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-Seninle İlk Defa [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-Senin Neyine [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Kibariye-Susmayın Dağlar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Şenpınar-Ayrılık [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Şenpınar-Mayınlar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Şenpınar-Sensiz İki Gün [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Şenpınar-Susmayın Dağlar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Şenpınar-Vay Benim Gülüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Şenpınar-Vursunlar Beni [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Şenpınar-Yıllarım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Yıldız-Adını Hasret Koydum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Yıldız-Ah O Gözlerin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Yıldız-Geç Kaldın Sevgilim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Murat Yıldız-Sende Yanarsın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Mustafa Açıkses-Aşığım Deli Gibi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Mustafa Açıkses-Dokunmayın Sevdiğime [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Mustafa Açıkses-Hiç Sevmeseydim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Mustafa Açıkses-Sen Olmayınca [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Mustafa Açıkses-Sevdim Ama Sevilmedim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Mustafa Açıkses-Yazık Oldu Gönlüme [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Acılı Sevda [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Ağlanmaz Mı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Aklı Yok [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Alışacağım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Arkadaşım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Aşığım Bir Kuluna [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Benim Kaderim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Bir Anda [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Bir Fırtına Kopacak [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Bir Gülsen Yeter [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Bir Kaheh Daha Ver [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Bir Mana Var Gözlerinde [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Bitmez [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Bu Şehirde Yaşanmaz [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Bulunur Elbet [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Canıma Cansın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Çekemez Oldum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Damla Damla [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Değişmem Seni [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Değmezmiş Sana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Denedim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Ecele Sitem [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Faydası Yok [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Gel Bana Doğru [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Gidecek Bir Gün [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Gitme [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Gitti [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Gönül Nikahı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Görmüyorsun Kör Gibi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Güldür Yüzümü [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Güle Güle Git [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Günahkar Oldum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Haberimiz Yok [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Herşey Yalan [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Hilebaz [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-İbadet [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-İkimize Ağlarım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Kalbimdeki Serseri [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Konuşsana Bir Tanem [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Küskünüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Maziden Biri [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Nankör [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Nazar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Nazar Değdi Dünyama [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Ne Yapsın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Nerden Bilsinler [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Sadece [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Sahte Dostlar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Sende Kalmış [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Senden Vazgeçmem [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Seneler [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Seni Kalbime Gömdüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Seni Yazdım Kalbime [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Sevdiğim Sensin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Silinmeyen Hatıralar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Sorsana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Şansım Olsa [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Şarkılar Senin İçin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Tapıyorum Sana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Topraklara Gömeceğim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Tövbe Ettim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Unutamadım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Unutamazsın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Unutursun Diye [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Üstüme Düşme Benim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Yaşamanın Kuralı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Yaşayamadım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Yazıklar Olsun [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Yıkıla Yıkıla [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Yıkıldım Sevgilim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Müslüm Gürses-Yıllar Utansın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Oğuz Çakmak-Canımsın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Oğuz Çakmak-Gelirim Sana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Oğuz Çakmak-Sana Hasretim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Orhan Esen-Ayrı Dünyalar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Orhan Esen-Ayrılmasaydık [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Orhan Esen-Benim Olsaydın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Orhan Esen-Kal Diyemem Ki [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Orhan Esen-Seni Sevince [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Orhan Esen-Seni Unutamadım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Orhan Esen-Yazık [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Rahmi Aydın-Adını Sen Koy [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Rahmi Aydın-Dünyamı Yıktın Benim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Rahmi Aydın-Sevenlerin Kaderi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Rahmi Aydın-Terketmek Ne Kadar Kolay [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Sinan Zorbey-Nefesimsin [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Sinan Zorbey-Ölüyorum Kederimden [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Sinan Zorbey-Senin Olmaya Geldim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Cesur-Kadere Sitem [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Cesur-Sensiz Yaşayamam [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Cesur-Sitem Rüzgarı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Cesur-Varlığın Yeter [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Cesur-Vefasızsın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Cesur-Yaşamak Seninle Güzel [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-Affetmem Seni [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-Ayrılmayalım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-Bir Kulum İşte [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-Bu Kadar Hiç Sevmedim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-Çok Seviyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-Hem Yaratıyosun Hem Unutuyorsun [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-İhanetin Var [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-Kısmet Olmadı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Selahattin Özdemir-Yaşamalısın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Sinan Zorbey-Yaşatırmıyım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Bir Kulunu Çok Sevdim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Dağlarda Kar Olsaydım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Derbeder [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Dersini Almışta Ediyor Ezber [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Dertler İnsanı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-İsyanım Var [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Kader [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Kopardılar Bizi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Mahsun Kul [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Nereden Sevdim O Zalimi [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Sevda Dağları [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Sevda Yolu [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Sev Yeter [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Seven Yüreklerimiz [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Unutursun Diye [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Yaşamak Bu Değil [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Süleyman Oruç-Yıllar Utansın [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Tüdanya-Alacağım Var [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Tüdanya-Bir Sevenim Olmadı [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Tüdanya-Hayat Sensiz Olmaz Ki [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Tüdanya-Seneler [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Tüdanya-Yaktı Gidiyor [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Tüdanya-Yılların İzleri [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Uğur Bayar-Alacağım Var [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Uğur Bayar-Bitsin Bu Hasret [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Uğur Bayar-Felek Bana [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Uğur Bayar-Nankör Kim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Uğur Bayar-Seveceği Yok [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Uğur Bayar-Söyleyemem [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Ateşlerde Yanacağım [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Ayrılıklar [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Beni Sev [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Doktor [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Dön Bebeğim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Elini Tutmasam [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Geceler Yarim Oldu [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Gülüm [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Kır Çiçeğim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Sevemiyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Severmisin Yeniden [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Ümit Yaşar-Son Defa Seveceğim [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Zeki Erdem-Beni Sevmek Yürek İster [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Zeki Erdem-Bir Daha [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Zeki Erdem-Gizli Yara [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] Zeki Erdem-Seni Seviyorum [Sadece Kayitli Uye Olanlar Linkleri Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayin...] |
|
|
|
| Sponsor Reklamlarimiz | |
| |
|
|
#2 |
|
Çömez Üye
kardeş eyvallah saolasında bazı şarkıların linkleri kırık lütfen ilgilenebilirmisin genede paylaşımların için teşekkür ederim
|
|
|
|
| Sponsor Reklamlarimiz | |
| |
|
|
#3 |
|
Çömez Üye